Ervaringen Individueel Traject

We zijn uit de discussies

Na jaren struggelen met een volwassen zoon met angst en dwang ging het met mij als moeder niet zo lekker en ook tussen ons als ouders kon de communicatie beter worden,… Lees meer “We zijn uit de discussies”

Het traject is hard werken. Met resultaat!

Als gevolg van jarenlange zorgen over mijn dochter werd mij duidelijk dat ik hulp nodig had om niet te verzuipen in de ellende van mijn kind. Een tip van een… Lees meer “Het traject is hard werken. Met resultaat!”

Niet altijd makkelijk, maar wel leerzaam

In de loop van de tijd kregen de angst en dwang van mijn partner, mij, maar ook ons, steeds meer in zijn greep. Ik was op zoek naar kennis hierover… Lees meer “Niet altijd makkelijk, maar wel leerzaam”

Ik mag me schuldig voelen

Waarom heb je gekozen voor een traject bij Thea? Ik heb er voor gekozen omdat Thea mij een gevoel gaf dat ze de dynamiek goed snapt tussen ouders onderling en… Lees meer “Ik mag me schuldig voelen”

We zijn elkaars spiegel en dat is niet altijd leuk

Waarom heb je gekozen voor een traject bij Thea? Een vriendin van mij maakte mij enthousiast over Thea. Met name haar manier van systemisch coachen. Ik heb vervolgens een individueel… Lees meer “We zijn elkaars spiegel en dat is niet altijd leuk”

Hoe langer we helpen, hoe erger de dwang wordt!

Waarom heb je gekozen voor een traject bij Thea? Mijn dochter had een dwangstoornis en in mijn zoektocht naar informatie en hulp heb ik Thea gevonden. In onze kennismakingsgesprek heb ik… Lees meer “Hoe langer we helpen, hoe erger de dwang wordt!”

Ik kan en mag mijn leven weer leiden!

Waarom heb je gekozen voor een traject bij Thea ? Ik had het erg zwaar met mijn partner met psychische klachten. Ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik… Lees meer “Ik kan en mag mijn leven weer leiden!”

Verantwoordelijkheid nemen voor mezelf!

It’s been a ride…. En dat had je me ook voorspeld. ‘Als je door mij gecoacht wil worden, leer je omgaan met jezelf. Niet met de ander.’ En wat was… Lees meer “Verantwoordelijkheid nemen voor mezelf!”

Het traject heeft me mijn dochter teruggebracht

Waarom heb je gekozen voor een traject bij Thea? Onze dochter heeft last van erge dwang. Eerlijk gezegd was ik 1.5 jaar geleden de wanhoop nabij. Al zoveel hulp gekregen,… Lees meer “Het traject heeft me mijn dochter teruggebracht”

Thea snapt je kronkelingen

Ik  zocht al een tijdje een begeleiding voor mijn thuissituatie. Via de ADF stichting kreeg ik het advies om contact op te nemen met Thea van Sterk in Eigen Kracht.… Lees meer “Thea snapt je kronkelingen”

Niet blijven tobben!

Ik heb gekozen voor een traject bij Thea omdat zij veel kennis heeft en erg kundig is in hoe om te gaan met mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Daarnaast is zij… Lees meer “Niet blijven tobben!”

Ik dacht er goed aan te doen mijn kind in alles te ontzien

Herken je het gevoel dat je met je handen in het haar zit en met je rug tegen de muur staat? Dat je jezelf ergens onderweg bent verloren omdat je… Lees meer “Ik dacht er goed aan te doen mijn kind in alles te ontzien”

Ik had de tijd nodig om werkelijk naar mezelf te gaan durven kijken

Drie jaar geleden heb ik contact met je opgenomen. Ik had een workshop bij je gevolgd bij de MIND familiedag. Ik was ervan overtuigd dat als ik één keer met… Lees meer “Ik had de tijd nodig om werkelijk naar mezelf te gaan durven kijken”

Een kritische spiegel zoals een vriendin dat zou doen

Thea, het individuele traject ben ik bij je aangegaan omdat ik in de veronderstelling was dat mijn echtgenote leed, en mijn hele gezin met haar, onder dwang en angst. In… Lees meer “Een kritische spiegel zoals een vriendin dat zou doen”

Combi van down to earth, empathisch en symbolisch

Waarom heb ik gekozen voor een traject bij Thea? Al een tijdje bevond ik mij in een cirkel van heftigheden die, zoals ik het toen zag, mij telkens overkwamen en… Lees meer “Combi van down to earth, empathisch en symbolisch”

No nonsens coach

Toen ik bij je kwam was ik aan het eind van mijn latijn omdat er steeds niet de juiste hulp voor mijn zoon met ASS van 22 jaar is. Het… Lees meer “No nonsens coach”

Thea is echt

Wat ontzettend fijn is aan Thea? Ze is echt. Ze werkt niet uit een boek, maar ze weet waar ze het over heeft. Ze deelt haar eigen ervaring en geeft… Lees meer “Thea is echt”

Als ik beweeg – hoe klein ook – beweegt de ander mee

Het is jaren geleden dat Thea tegen mij zei dat ik iemand anders ook best iets voor me mocht laten doen. En daar had ze natuurlijk gelijk in. Als alleenstaande… Lees meer “Als ik beweeg – hoe klein ook – beweegt de ander mee”

Op een zachte manier door mijn weerstand

Ik wil je nogmaals bedanken voor je steun tijdens mijn coachtraject. Jouw openheid en kwetsbaarheid gaf mij de ruimte om mij ook open en kwetsbaar op te stellen. Je wist… Lees meer “Op een zachte manier door mijn weerstand”

Alle credits voor jou, Thea!!!!

Thea, ik ga een beetje afscheid van je nemen. Ik merk dat ik de laatste tijd eindelijk de DURF gevonden heb die ik nodig heb om Sander los te laten.… Lees meer “Alle credits voor jou, Thea!!!!”

Mijn beoefende kunst van het loslaten

Echtpaar (65+) In onze sessies bij jou kwam een paar keer de jaarlijkse vakantieweek samen met mijn zoon ter sprake. Met name mijn “ongenoegen” over de scheve taakverdeling, mede bepaald… Lees meer “Mijn beoefende kunst van het loslaten”

Een moeder

              Ik heb al eens ergens een cursus gevolgd voor ouders.Ik ben bij diverse psychologen en hulpverleners geweest, maar pas bij jou heb ik… Lees meer “Een moeder”

Ik krijg de kans om op mijn eigen manier dingen te veranderen.

Lange tijd heb ik rondgekeken naar hulp voor mij. Maar ik vond niet iets waarvan ik dacht dat het echt zou helpen. De problemen bij angst/ dwang zijn heel specifiek… Lees meer “Ik krijg de kans om op mijn eigen manier dingen te veranderen.”

Annette, man heeft waarschijnlijk PTSS

Ook mijn zoon maakt enorme sprongen.

Over Mariëtte heb ik een blog geschreven. Dit is haar reactie op de blog en haar traject bij mij: Ik heb met ontroering je blog gelezen en in me opgenomen.… Lees meer “Ook mijn zoon maakt enorme sprongen.”

Mariëtte

Het traject heeft mij veel gegeven

Zojuist voor de 6e ( en tevens laatste keer) bij Thea geweest,  en ik ben zo blij dat ik deze stap weken geleden genomen hebt !  Al jaren kampt mijn… Lees meer “Het traject heeft mij veel gegeven”

Vrouw

Met hulp heb ik een andere stap kunnen zetten

Mijn zoon heeft al jaren een angst- en dwangstoornis. Daarin vraagt hij veel van mij. Dingen die ik niet mag zeggen, woorden die ik niet mag gebruiken, andere dingen die… Lees meer “Met hulp heb ik een andere stap kunnen zetten”

Marga (52 jaar)