Ervaringen Individueel Traject

Alle credits voor jou, Thea!!!!

Thea, ik ga een beetje afscheid van je nemen. Ik merk dat ik de laatste tijd eindelijk de DURF gevonden heb die ik nodig heb om Sander los te laten. En dat heeft een geweldig resultaat. Hij zet grote stappen uit zich zelf en probeert zich daar ook in vast te houden. Daarnaast kan ik… Lees meer “Alle credits voor jou, Thea!!!!”

Mijn beoefende kunst van het loslaten

Echtpaar (65+) In onze sessies bij jou kwam een paar keer de jaarlijkse vakantieweek samen met mijn zoon ter sprake. Met name mijn “ongenoegen” over de scheve taakverdeling, mede bepaald door zijn dwang. We zijn nu net terug van deze week. Ik heb gemerkt hoeveel ik bij geleerd heb. In tegenstelling tot eerdere gezamenlijk vakantieweken… Lees meer “Mijn beoefende kunst van het loslaten”

Een moeder

              Ik heb al eens ergens een cursus gevolgd voor ouders.Ik ben bij diverse psychologen en hulpverleners geweest, maar pas bij jou heb ik werkelijk geleerd om mijn ruimte te nemen. Ik kon niet vrij bewegen door het huis, dat kan ik nu wel weer. Ik ben me bewust… Lees meer “Een moeder”

Ik krijg de kans om op mijn eigen manier dingen te veranderen.

Lange tijd heb ik rondgekeken naar hulp voor mij. Maar ik vond niet iets waarvan ik dacht dat het echt zou helpen. De problemen bij angst/ dwang zijn heel specifiek en algemene adviezen werken vaak averechts is mijn ervaring. Wat ik over jouw methode gelezen heb in combinatie met je ervaringsdeskundigheid gaf mij het gevoel… Lees meer “Ik krijg de kans om op mijn eigen manier dingen te veranderen.”

Annette, man heeft waarschijnlijk PTSS

Ook mijn zoon maakt enorme sprongen.

Over Mariëtte heb ik een blog geschreven. Dit is haar reactie op de blog en haar traject bij mij: Ik heb met ontroering je blog gelezen en in me opgenomen. Misschien raar, maar ik vind het een “eer” dat mijn verhaal blogwaardig is door de goede afloop. Wat heb je het goed en mooi verwoord.… Lees meer “Ook mijn zoon maakt enorme sprongen.”

Mariëtte

Het traject heeft mij veel gegeven

Zojuist voor de 6e ( en tevens laatste keer) bij Thea geweest,  en ik ben zo blij dat ik deze stap weken geleden genomen hebt !  Al jaren kampt mijn dochter met een dwangstoornis, en al jaren ben ik aan het zoeken naar iemand die mij zou kunnen helpen hiermee om te gaan.   Het is… Lees meer “Het traject heeft mij veel gegeven”

Vrouw

Met hulp heb ik een andere stap kunnen zetten

Mijn zoon heeft al jaren een angst- en dwangstoornis. Daarin vraagt hij veel van mij. Dingen die ik niet mag zeggen, woorden die ik niet mag gebruiken, andere dingen die ik dan moet doen of zeggen om de angst voor hem te neutraliseren. Het is zo ontzettend moeilijk om dat patroon te doorbreken, omdat de… Lees meer “Met hulp heb ik een andere stap kunnen zetten”

Marga (52 jaar)