Combi van down to earth, empathisch en symbolisch

Waarom heb ik gekozen voor een traject bij Thea?
Al een tijdje bevond ik mij in een cirkel van heftigheden die, zoals ik het toen zag, mij telkens overkwamen en waar ik geen grip meer op kreeg. Naast hulp vanuit de zorg (voor het hele gezin) merkte ik dat ikzelf erg toe was aan me-time met iemand die mijn situatie begreep. Tijdens het lezen van de Linda (leest ik verder nooit, dus wat een toeval!) las ik de interviews over partners van GGZ gediagnosticeerde personen en daar stond Thea tussen. Bingo! Iemand die uit eigen ervaring hulp aan mij kon bieden door een eerlijke en humoristische spiegel voor te houden. Na het bezoeken van haar website voor meer achtergrondinformatie was ik helemaal overtuigd en heb ik mezelf een cadeau gegeven door het boeken van vijf privé sessies.

Wat heeft het traject mij gebracht?
Ademruimte, tijd voor mezelf, meer energie (die ik nu bij mezelf houd) en reëel begrip voor een ander.

Het belangrijkste inzicht dat ik heb gekregen?
Wat gebeurt er met mij en hoe handel ik wanneer er in mijn omgeving een stressvolle situatie plaatsvindt. Verder dat ook ik onderdeel ben van de situatie (i.p.v. dat het mij overkomt) en hoe kom ik door een pittige tijd met behoud van eigen energie.

Thea heeft me laten zien en voelen. Ik ben inderdaad een kei in het hooghouden van de ballen het is echter nu tijd om er leiderschap over te nemen. Zodra ik duidelijk ben naar mezelf ga ik dit ook uitstralen naar anderen en hier naar handelen. Ieder zal zijn eigen verantwoordelijkheden gaan zien, ook ik.

Waarom zou ik je dit traject aanraden om te gaan doen?
Ik wens anderen een traject met Thea toe waar je met inzichten, handvatten, humor en begrip uitkomt. Hiermee kan je zelf aan de slag om je eigen pad weer te gaan zien en te bewandelen.

Wat vind ik van Thea?
Professioneel, warm, reëel en humoristisch. Een mooie combinatie tussen down to earth, empatisch en symbolisch.

Madelon

Laat een reactie achter