Begeleiden van naasten van mensen met psychische klachten of een GGZ-diagnose krijgt gelukkig de laatste jaren meer aandacht.

De combinatie van mijn ervaringsdeskundigheid (ouder en partner van) en mijn professionele deskundigheid maken dat ik veel kan zeggen tegen mijn cliënten. Zij nemen dingen van mij aan, omdat ze aanvoelen dat ik weet waar ik het over heb.

De Boonstra-methode of visie heeft een andere route dan de 'normale' begeleidingsvormen die worden ingezet door coaches, therapeuten en psychologen. De Boonstra-methode gaat niet in tegen de ander. De naaste krijgt zijn eigen aandacht.
Het effect hiervan is dat het een positief effect heeft op de ander met de psychische klachten of GGZ-diagnose. Juist door de aandacht daar af te halen.
De Boonstra-methode staat onder naasten bekend als 'Als helpen niet helpt'.

Mijn kennis en ervaring deel ik graag.

 

 

 

 

Folder training voor professionals Boonstra-methode.

In deze blogserie kun je alles lezen over "Anders kijken naar angst".

Lees hier de ervaringen van deelnemers aan mijn trainingen.

 

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en trainingen rondom de Boonstra-methode?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief.