Ervaringen trainingen voor professionals (o.a.Boonstra methode)

Ik kan de nieuwe inzichten direct toepassen in gesprekken met ouders

Wat een inspanning en toewijding kost het om jouw ervaringen zo te ontwikkelen tot een waardevolle aanpak, met als doel bij te dragen aan het verbeteren van de dynamiek tussen… Lees meer “Ik kan de nieuwe inzichten direct toepassen in gesprekken met ouders”

Aanrader voor therapeuten die met kinderen en ouders werken

Op 1 maart heb ik een NVPA studiedag bijgewoond van Thea van Bodegraven over het thema ‘De dynamiek tussen ouders en kind bij psychische problematiek’. Een fijn gestructureerde dag waarbij… Lees meer “Aanrader voor therapeuten die met kinderen en ouders werken”

Duidelijke structuur en aandacht voor de diverse persoonlijkheden

Training Boonstra-methode, oktober/november 2021 Waardering: 8,8 Grootste inzicht: Het (basale) inzicht dat het bij jezelf begint als professional en niet bij de naaste. Daarnaast dat ‘voelen’ een grotere rol moet… Lees meer “Duidelijke structuur en aandacht voor de diverse persoonlijkheden”

De Boonstra-methode sluit naadloos aan bij onze visie

Wat is het waardevolle van de training in de Boonstra-methode: Waardering: 9 Duidelijk dat de ijsberg naast het kind heel erg cruciaal is. De inzichten geven de omgeving werkelijk inzicht… Lees meer “De Boonstra-methode sluit naadloos aan bij onze visie”

Anders kijken naar angst

Reacties van de deelnemers op de workshop “Anders kijken naar angst” die ik heb gegeven op 14 november 2019 voor de Nobco in Deventer. – Super mooie concrete voorbeelden, onderbouwd… Lees meer “Anders kijken naar angst”

Training “Anders kijken naar angst”

Ik kan en wil er meteen mee aan de slag! Ik was al geïnspireerd door de workshop die je via de Nobco hebt gegeven over angst. De training “Anders kijken… Lees meer “Training “Anders kijken naar angst””

Workshop “Anders kijken naar angst”

Ik heb heel geboeid geluisterd naar je verhaal, je uitleg en jouw manier van kijken naar angst. Mooi al die verschillende invalshoeken en jouw persoonlijke insteek! Herkenbaar en aansprekend. Het… Lees meer “Workshop “Anders kijken naar angst””

Een mooie waaier aan cochingstechnieken

Naar aanleiding van een NOBCO workshop heb ik bij Thea een eendaagse individuele training “Anders kijken naar angst” gevolgd. Ik heb een intensieve dag beleefd waarin een mooie waaier aan… Lees meer “Een mooie waaier aan cochingstechnieken”

Mooi hoe jij social media gebruikt

Op Facebook kreeg ik een vriendschapsverzoek van Vivian Oosterbaan van Oosterbaan coaching. Via messenger raken we in gesprek en krijg ik een mooie reactie van haar die ik hier mag… Lees meer “Mooi hoe jij social media gebruikt”

Het was zinvol, mooi, concreet en voelbaar

Wat mij aantrekt in de Boonstra methode is het feit dat het gaat om de naasten, en niet om de persoon met de dwang en angst. Het doorbreken van patronen… Lees meer “Het was zinvol, mooi, concreet en voelbaar”

Sandra van der Hor http://ksr-cc.nl/

De methode is resultaatgericht

Wat trekt mij aan in de Boonstra methode? De methode biedt op een overzichtelijke en krachtige wijze praktische handvatten. De methode heeft een kop en een staart en is resultaatgericht. Prachtig… Lees meer “De methode is resultaatgericht”

Sylvia Janssen www.zowerkthet.nu

Voor mij een leerzame en goede training

Een fijne trainer die met passie, toewijding en professionaliteit haar vak verstaat en uitoefent. Met deze methodiek leer je de cliënt bewust te worden in welke patronen men onbewust is meegegroeid en wat voor een… Lees meer “Voor mij een leerzame en goede training”

Laura Verhoog