Ervaringen trainingen voor professionals (o.a.Boonstra methode)

Duidelijke structuur en aandacht voor de diverse persoonlijkheden

Training Boonstra-methode, oktober/november 2021

De Boonstra-methode sluit naadloos aan bij onze visie

Wat is het waardevolle van de training in de Boonstra-methode:

Anders kijken naar angst

Reacties van de deelnemers op de workshop “Anders kijken naar angst” die ik heb gegeven op 14 november 2019 voor de Nobco in Deventer.
– Super mooie concrete voorbeelden, onderbouwd vanuit theorie en praktijk
– Je bent authentiek en stelt je kwetsbaar op
– Voldoende diepgang in korte… Lees meer “Anders kijken naar angst”

Training “Anders kijken naar angst”

Ik kan en wil er meteen mee aan de slag! Ik was al geïnspireerd door de workshop die je via de Nobco hebt gegeven over angst. De training “Anders kijken naar angst” is inderdaad een verdieping van de workshop. Wat mij in het bijzonder aansprak was de integratie van verschillende methoden, en een koppeling van… Lees meer “Training “Anders kijken naar angst””

Workshop “Anders kijken naar angst”

Ik heb heel geboeid geluisterd naar je verhaal, je uitleg en jouw manier van kijken naar angst. Mooi al die verschillende invalshoeken en jouw persoonlijke insteek! Herkenbaar en aansprekend. Het past bij mij en bij hoe ik werk.

Een mooie waaier aan cochingstechnieken

Naar aanleiding van een NOBCO workshop heb ik bij Thea een eendaagse individuele training “Anders kijken naar angst” gevolgd. Ik heb een intensieve dag beleefd waarin een mooie waaier aan coachingstechnieken voorbijkwam die ik meteen aan den lijve kon ondervinden door deze toe te passen op mezelf. De combinatie van stevige… Lees meer “Een mooie waaier aan cochingstechnieken”

Mooi hoe jij social media gebruikt

Op Facebook kreeg ik een vriendschapsverzoek van Vivian Oosterbaan van Oosterbaan coaching.
Via messenger raken we in gesprek en krijg ik een mooie reactie van haar die ik hier mag delen. Je ervaring met social media spreekt me ontzettend aan, zeker het positief gebruik er van.
Heel herkenbaar de weerstand waar je over… Lees meer “Mooi hoe jij social media gebruikt”

Het was zinvol, mooi, concreet en voelbaar

Wat mij aantrekt in de Boonstra methode is het feit dat het gaat om de naasten, en niet om de persoon met de dwang en angst. Het doorbreken van patronen op een liefdevolle en positieve manier. Daarnaast zijn de instrumenten die worden aangereikt bruikbaar en komt het met gevoel en visualisatie goed ‘binnen’. De trainingsdag… Lees meer “Het was zinvol, mooi, concreet en voelbaar”

Sandra van der Hor http://ksr-cc.nl/

De methode is resultaatgericht

Wat trekt mij aan in de Boonstra methode? De methode biedt op een overzichtelijke en krachtige wijze praktische handvatten. De methode heeft een kop en een staart en is resultaatgericht. Prachtig dat door zelf verandering aan te brengen er beweging komt in een vastgeroest patroon. Hoe vond ik de trainingsdag? Naast de goede trainingsruimte en goede faciliteiten,… Lees meer “De methode is resultaatgericht”

Sylvia Janssen www.zowerkthet.nu

Voor mij een leerzame en goede training

Een fijne trainer die met passie, toewijding en professionaliteit haar vak verstaat en uitoefent. Met deze methodiek leer je de cliënt bewust te worden in welke patronen men onbewust is meegegroeid en wat voor een impact dit op hun eigen leven heeft. Daarnaast leert de methodiek hoe uit deze patronen te stappen om weer regie op het eigen leven van de cliënt… Lees meer “Voor mij een leerzame en goede training”

Laura Verhoog