Duidelijke structuur en aandacht voor de diverse persoonlijkheden

Training Boonstra-methode, oktober/november 2021

 • Waardering: 8,8
 • Grootste inzicht: Het (basale) inzicht dat het bij jezelf begint als professional en niet bij de naaste. Daarnaast dat ‘voelen’ een grotere rol moet krijgen in de begeleiding van naasten.
  De begeleiding van Thea is prettig en helder. De grote betrokkenheid bij de doelgroep doet warm aan en tegelijk stevig en duidelijk. Ze weet de lijn goed vast te houden en onze persoonlijke punten in de training te integreren.
 • Elly van Buren:
  De opbouw was duidelijk. De praktijkvoorbeelden vulden de theorie mooi aan. Het belangrijkste: de gedachte achter de methode, vind ik erg sterk en die is zeker duidelijk geworden.
  Thea is geweldig! Inspringend waar we dat nodig hadden, heel duidelijk in de achtergrond van de methode (je kan het wel zelf ontwikkelen, maar overdragen is dan nog wat anders!). Structuur was duidelijk en aandacht voor de diverse persoonlijkheden.
  Deze training heeft me 3 enorm inspirerende dagen gegeven, waarin ik voldoende handvatten heb gekregen om de Boonstra methode toe te passen in mijn coach-werk. Zowel de complete methode, als onderdelen hieruit, zijn heel praktisch en toepasbaar. Daarbij is het heel duidelijk dat Thea de methode zelf ontwikkeld heeft en in de praktijk heeft getoetst, bijgeschaafd en verbeterd heeft. De wijze waarop ze ons als cursisten heeft begeleid, is vergelijkbaar met hoe ze coacht: met veel aandacht, rust en passie.
 • Desirée Tonino:
  De training van Thea heb ik als heel leerzaam ervaren. Het stappenplan maakt het overzichtelijk, terwijl het toepasbaar is op veel situaties. Ik ben blij met haar deskundigheid en vele praktische voorbeelden.

Laat een reactie achter