Clienten vertellen

Facebookgroep

Ik herken heel veel

Voor mij levert deze groep op dat ik in mijn eigen tijd en tempo kan lezen en werken aan de opdrachten. Ik herken heel veel en omdat anderen reageren op opdrachten maakt dat dat ik mij verplicht voel ook de opdracht te doen. Wat juist goed is anders zou ik het laten liggen en dan… Lees meer “Ik herken heel veel”

Vrouw

Er is veel openheid.

Ik vind het fijn dat ik met deze Facebookgroep in aanraking ben gekomen. Het voelt zeker als een veilige plek, met name ook omdat het een geheime groep is. Er is veel openheid. De info die er gegeven wordt, vind ik erg goed. En ook de opdrachten spreken me aan, met name het praktische karakter… Lees meer “Er is veel openheid.”

Vrouw (56 jaar)

Klik hier voor meer ervaringen

Challenge

Het maakt mij sterker.

Ik heb de challenge als zeer prettig ervaren. Ik ben momenteel via meerdere wegen aan het werken om mijzelf krachtiger neer te zetten en deze challenge was daarbij een zeer fijne aanvulling. Door de opdrachten word ik bewuster van mijn eigen handelen en kijk op hoe het gaat en wat ik zou kunnen veranderen. Het… Lees meer “Het maakt mij sterker.”

Vrouw, 35 met dominante partner

Daardoor versterk je enorm de zelfregie!

Dank voor  de deelname aan jouw challenge!  Dat was inderdaad een uitdaging. Waar ik voorheen dacht dat meedwangen alleen iets was voor partners/familieleden van mensen met een angst of dwangstoornis ben ik nu  helemaal doordrongen van het feit dat ik als vrouw van een man met een bipolaire stoornis ook behoorlijk goed kan meedwangen. Ik… Lees meer “Daardoor versterk je enorm de zelfregie!”

Vrouw met partner met bipolaire stoornis

Klik hier voor meer ervaringen

Online training

Zelfs op mijn leeftijd lukt het

Ik ben zo blij met Thea en haar video’s. Het heeft mij enorm geholpen. Onze dochter van 40 is weer thuis komen wonen. Zij heeft heel veel last van dwang. Tijdens de training heb ik diverse keren gebeld met Thea. Al dat Skype en Facebook is niets voor mij. Dat is zo fijn. Ze begrijpt… Lees meer “Zelfs op mijn leeftijd lukt het”

Mijn vrouw is blij dat ik niet overal in mee ga

Ik wilde graag zelf aan de slag. Eerlijk gezegd speelde het financieel aspect voor mij ook mee. Deze training PLUS heeft mij veel gebracht. Door de vragen die ik altijd aan Thea kon stellen, kon ik nog beter de vertaalslag maken. Haar extra tips en adviezen kon ik direct toepassen. Het heeft in mijn situatie,… Lees meer “Mijn vrouw is blij dat ik niet overal in mee ga”

 

Workshop

Jubileumcongres ADF stichting 22 september 2018

Terugkijken naar een mooi jubileumcongres van de Angst, Dwang en Fobie Stichting (ADF stichting) Deze reactie kreeg ik van een client die bij mij een traject heeft gedaan, maar toch graag mijn workshop wilde volgen die ik zaterdag gaf. Een prachtige dag gisteren. We hebben genoten en kwamen moe en voldaan thuis. Erg leuk dat we… Lees meer “Jubileumcongres ADF stichting 22 september 2018”

Workshop “Duidelijk zijn bij angst of dwang in je gezin”

Reacties van de deelnemers aan de workshop “Duidelijk zijn bij angst, dwang of dominant gedrag in je gezin” 8 september 2018. Gemiddeld cijfer: 8,8 – Ik ging om uit te vinden of  de coaching van Thea bij mij past. Mijn grootste inzicht is dat ik voor mijzelf mag kiezen, mijzelf permissie mag geven. En ja,… Lees meer “Workshop “Duidelijk zijn bij angst of dwang in je gezin””

Klik hier voor meer ervaringen

Individueel traject

Mijn beoefende kunst van het loslaten

Echtpaar (65+) In onze sessies bij jou kwam een paar keer de jaarlijkse vakantieweek samen met mijn zoon ter sprake. Met name mijn “ongenoegen” over de scheve taakverdeling, mede bepaald door zijn dwang. We zijn nu net terug van deze week. Ik heb gemerkt hoeveel ik bij geleerd heb. In tegenstelling tot eerdere gezamenlijk vakantieweken… Lees meer “Mijn beoefende kunst van het loslaten”

Een moeder

              Ik heb al eens ergens een cursus gevolgd voor ouders.Ik ben bij diverse psychologen en hulpverleners geweest, maar pas bij jou heb ik werkelijk geleerd om mijn ruimte te nemen. Ik kon niet vrij bewegen door het huis, dat kan ik nu wel weer. Ik ben me bewust… Lees meer “Een moeder”

Klik hier voor meer ervaringen

VIP-dag

Ik heb echt inzicht gekregen wat ik anders kan doen.

Sonja had ook tijdens de VIP-dag nog steeds de overtuiging dat het bij haar waarschijnlijk niet zou lukken om iets te veranderen. Een uur nadat ze thuis was kreeg ik van haar een mail dat het haar al gelukt was. Geweldig! Zo kijkt zij terug naar de de VIP-dag: Ik heb de VIP dag ervaren… Lees meer “Ik heb echt inzicht gekregen wat ik anders kan doen.”

Sonja

Deze dag heb ik ontzettend veel geleerd

Ik heb de VIP dag met Thea als een erg fijne maar zeker ook een intensieve dag ervaren. Thea is een rustig en zeer inlevend en vriendelijk persoon. Ze haalde bij mij naar boven waar ik als naaste nu werkelijk last van heb binnen mijn gezin. Daar waren verschillende opdrachten voor. Uiteindelijk hebben we besproken… Lees meer “Deze dag heb ik ontzettend veel geleerd”

Eline (28 jaar)

 

Boonstra methode voor coaches

Mooi hoe jij social media gebruikt

Op Facebook kreeg ik een vriendschapsverzoek van Vivian Oosterbaan van Oosterbaan coaching. Via messenger raken we in gesprek en krijg ik een mooie reactie van haar die ik hier mag delen. Je ervaring met social media spreekt me ontzettend aan, zeker het positief gebruik er van. Heel herkenbaar de weerstand waar je over schrijft, waardoor… Lees meer “Mooi hoe jij social media gebruikt”

Het was zinvol, mooi, concreet en voelbaar

Wat mij aantrekt in de Boonstra methode is het feit dat het gaat om de naasten, en niet om de persoon met de dwang en angst. Het doorbreken van patronen op een liefdevolle en positieve manier. Daarnaast zijn de instrumenten die worden aangereikt bruikbaar en komt het met gevoel en visualisatie goed ‘binnen’. De trainingsdag… Lees meer “Het was zinvol, mooi, concreet en voelbaar”

Sandra van der Hor http://ksr-cc.nl/

Klik hier voor meer ervaringen