Clienten vertellen

Individueel traject

Het traject heeft me mijn dochter teruggebracht

Waarom heb je gekozen voor een traject bij Thea? Onze dochter heeft last van erge dwang. Eerlijk gezegd was ik 1.5 jaar geleden de wanhoop nabij. Al zoveel hulp gekregen,… Lees meer “Het traject heeft me mijn dochter teruggebracht”

Thea snapt je kronkelingen

Ik  zocht al een tijdje een begeleiding voor mijn thuissituatie. Via de ADF stichting kreeg ik het advies om contact op te nemen met Thea van Sterk in Eigen Kracht.Lees meer “Thea snapt je kronkelingen”

Klik hier voor meer ervaringen

Relatiecoaching

Ik kan niet voor haar leven

Wij, als ouders, verkeren in een diep verdrietige en zorgelijke situatie met betrekking tot onze jongste dochter van 42 jaar. Wij nemen haar in huis, hopend dat het beter gaat… Lees meer “Ik kan niet voor haar leven”

Thea weet precies hoe angst zich tussen ons in wurmt

Mijn man heeft een gegeneraliseerde angststoornis, die door de coronacrisis ruim een half jaar flink opspeelde toen ik contact zocht met Thea. Mijn begrip en geduld waren aan het opraken… Lees meer “Thea weet precies hoe angst zich tussen ons in wurmt”

VIP-dag

Ik weet hoe ik moet handelen naar de dwang van mijn zoon en dat geeft energie.

Ik heb voor het traject gekozen omdat ik er zelf helemaal doorheen zat. Me geen raad meer wist hoe ik om moest gaan met een zoon met dwang. Ik begreep… Lees meer “Ik weet hoe ik moet handelen naar de dwang van mijn zoon en dat geeft energie.”

Ik was hard aan het werk voor mijn dochter!

Ik heb gekozen voor het VIP traject omdat het mij prettig leek om een hele dag coaching te krijgen en niet verspreid over meerdere data. Het… Lees meer “Ik was hard aan het werk voor mijn dochter!”

Online training

Thea geeft geen goed of fout aan

Online groepstraining september – oktober 2021 Gemiddeld cijfer: 8,3

Thea legt feilloos en liefdevol de vinger op de zere plek.

Twee online groepstrainingen april – juni 2021 Gemiddeld cijfer: 8,8

Workshop

Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren

Workshop dramadriehoek De workshop dramadriehoek en hoe je kan overstappen naar de winnaarsdriehoek was de hele reis vanuit het noorden waard! We hadden zelf wel eens… Lees meer “Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren”

Anders kijken naar angst

Reacties van de deelnemers op de workshop “Anders kijken naar angst” die ik heb gegeven op 14 november 2019 voor de Nobco in Deventer.
–… Lees meer “Anders kijken naar angst”

Klik hier voor meer ervaringen

Voor Professionals

Duidelijke structuur en aandacht voor de diverse persoonlijkheden

Training Boonstra-methode, oktober/november 2021

De Boonstra-methode sluit naadloos aan bij onze visie

Wat is het waardevolle van de training in de Boonstra-methode:

Klik hier voor meer ervaringen

Boek "Als helpen niet helpt"

Makkelijk leesbaar boek vol herkenning

Dit makkelijk leesbare boek vol herkenning en erkenning als familielid van iemand met dwang, is voor mij tegelijk een eye opener als een troost. Het boek biedt handvatten om zelf… Lees meer “Makkelijk leesbaar boek vol herkenning”

Thea is een topper, en haar boek ook!!

Heel duidelijk, liefdevol maar ook met heldere taal.
Als naasten ‘ van ‘heb ik het met veel belangstelling gelezen en misschien denk je in t begin ;” jaja dit… Lees meer “Thea is een topper, en haar boek ook!!”

Klik hier voor meer ervaringen