Clienten vertellen

Individueel traject

Thea snapt je kronkelingen

Ik  zocht al een tijdje een begeleiding voor mijn thuissituatie. Via de ADF stichting kreeg ik het advies om contact op te nemen met Thea van Sterk in Eigen Kracht.
Het traject heeft mij veel veel licht en kracht gegeven. Thea’s luisterend oor, verklaringen, verwoordingen en zetjes waren het puntje op de “i” van… Lees meer “Thea snapt je kronkelingen”

Niet blijven tobben!

Ik heb gekozen voor een traject bij Thea omdat zij veel kennis heeft en erg kundig is in hoe om te gaan met mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige. Haar persoonlijke verhaal raakte mij en overtuigde mij ervan dat zij mij zou kunnen helpen met de dingen waar ik tegen aanliep. Het traject… Lees meer “Niet blijven tobben!”

Klik hier voor meer ervaringen

Relatiecoaching

Ik kan niet voor haar leven

Wij, als ouders, verkeren in een diep verdrietige en zorgelijke situatie met betrekking tot onze jongste dochter van 42 jaar. Wij nemen haar in huis, hopend dat het beter gaat met haar, maar ze gaat steeds verder achteruit.
We lezen toevallig een artikel in de krant over Thea van Bodegraven. We herkennen een paar… Lees meer “Ik kan niet voor haar leven”

Thea weet precies hoe angst zich tussen ons in wurmt

Mijn man heeft een gegeneraliseerde angststoornis, die door de coronacrisis ruim een half jaar flink opspeelde toen ik contact zocht met Thea. Mijn begrip en geduld waren aan het opraken en ik worstelde met de vraag: hoe blijf je in contact met elkaar, ondanks de angst, waardoor hij zich soms terugtrekt, letterlijk en figuurlijk. Gewone… Lees meer “Thea weet precies hoe angst zich tussen ons in wurmt”

VIP-dag

Ik weet hoe ik moet handelen naar de dwang van mijn zoon en dat geeft energie.

Ik heb voor het traject gekozen omdat ik er zelf helemaal doorheen zat. Me geen raad meer wist hoe ik om moest gaan met een zoon met dwang. Ik begreep er niets van. Ik had hulp nodig. Ik trok het niet meer. Mijn verwachting van het VIP-traject was dat ik een situatie thuis kon creëren… Lees meer “Ik weet hoe ik moet handelen naar de dwang van mijn zoon en dat geeft energie.”

Ik was hard aan het werk voor mijn dochter!

Ik heb gekozen voor het VIP traject omdat het mij prettig leek om een hele dag coaching te krijgen en niet verspreid over meerdere data. Het heeft mij geleerd dat ik veel te hard aan het werk was voor mijn dochter terwijl zij dit zelf moest doen. Ik moet leren loslaten.… Lees meer “Ik was hard aan het werk voor mijn dochter!”

Online training

Thea geeft geen goed of fout aan

Online groepstraining september – oktober 2021 Gemiddeld cijfer: 8,3

  • Ik heb veel therapieën gehad, maar dit was compleet nieuw. Helder en duidelijk. Een eyeopener. Goed opgebouwd.
  • De oefeningen geven veel inzicht.
    Ik weet nu waar ik struikel.
    Ik zie nu dat ik niet afhankelijk ben van de ander.
    Ik blijf mijn… Lees meer “Thea geeft geen goed of fout aan”

Thea legt feilloos en liefdevol de vinger op de zere plek.

Twee online groepstrainingen april – juni 2021 Gemiddeld cijfer: 8,8

Workshop

Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren

Workshop dramadriehoek De workshop dramadriehoek en hoe je kan overstappen naar de winnaarsdriehoek was de hele reis vanuit het noorden waard! We hadden zelf wel eens opgemerkt dat de een nogal conflict-vermijdend is en de ander zich soms onbegrepen voelt. Daarom leek het ons goed om eens praktisch met verschillende communicatievormen… Lees meer “Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren”

Anders kijken naar angst

Reacties van de deelnemers op de workshop “Anders kijken naar angst” die ik heb gegeven op 14 november 2019 voor de Nobco in Deventer.
– Super mooie concrete voorbeelden, onderbouwd vanuit theorie en praktijk
– Je bent authentiek en stelt je kwetsbaar op
– Voldoende diepgang in korte… Lees meer “Anders kijken naar angst”

Klik hier voor meer ervaringen

Voor Professionals

Duidelijke structuur en aandacht voor de diverse persoonlijkheden

Training Boonstra-methode, oktober/november 2021

De Boonstra-methode sluit naadloos aan bij onze visie

Wat is het waardevolle van de training in de Boonstra-methode:

Klik hier voor meer ervaringen

Boek "Als helpen niet helpt"

Makkelijk leesbaar boek vol herkenning

Dit makkelijk leesbare boek vol herkenning en erkenning als familielid van iemand met dwang, is voor mij tegelijk een eye opener als een troost. Het boek biedt handvatten om zelf in je kracht te gaan staan en daarmee zet je degene met de dwang ook direct meer in zijn of haar kracht. Dank je, Thea!

Thea is een topper, en haar boek ook!!

Heel duidelijk, liefdevol maar ook met heldere taal.
Als naasten ‘ van ‘heb ik het met veel belangstelling gelezen en misschien denk je in t begin ;” jaja dit gaat niet werken of niet helpen of de boel gaat dan ontploffen” … ik raad de naasten aan… probeer t toch maar eens wat Thea… Lees meer “Thea is een topper, en haar boek ook!!”

Klik hier voor meer ervaringen