Clienten vertellen

Individueel traject

Ik had de tijd nodig om werkelijk naar mezelf te gaan durven kijken

Drie jaar geleden heb ik contact met je opgenomen. Ik had een workshop bij je gevolgd bij de MIND familiedag. Ik was ervan overtuigd dat als ik één keer met je ging zitten, ik precies wist hoe ik met de depressie en angst van mijn man om moest gaan.
Ergens was… Lees meer “Ik had de tijd nodig om werkelijk naar mezelf te gaan durven kijken”

Een kritische spiegel zoals een vriendin dat zou doen

Thea, het individuele traject ben ik bij je aangegaan omdat ik in de veronderstelling was dat mijn echtgenote leed, en mijn hele gezin met haar, onder dwang en angst. In het traject stelde je me lastige vragen over mijn rol in deze situatie en leerde mij manieren hoe ik mezelf anders kon positioneren, met als… Lees meer “Een kritische spiegel zoals een vriendin dat zou doen”

Klik hier voor meer ervaringen

Relatiecoaching

Weer oog voor elkaars kwaliteiten, uitdagingen en grenzen

Anita heeft samen met haar man het relatietraject gedaan. Samen hebben ze drie kinderen. Uit gesprekken met een vriendin en iemand via mijn werk leerde ik dat ik meer nodig had om te leren omgaan met de uitdagende persoonlijkheden van mijn partner, onze kinderen en mezelf dan de gesprekken die ik met mezelf voerde. Het… Lees meer “Weer oog voor elkaars kwaliteiten, uitdagingen en grenzen”

Wij gaan ook de exposure aan

Wij liepen vast en voelden ons eigenlijk machteloos.
Met deze emotie hebben wij eind vorig jaar contact opgenomen met Thea wat zij voor ons kon betekenen.Onze 20 jarige zoon met hevige dwang helpen, maar hoe? Tips en sessies bij diverse trajecten brachten geen verandering. Loslaten, niet te veel helpen, meer tijd voor jezelf… Lees meer “Wij gaan ook de exposure aan”

VIP-dag

Ik weet hoe ik moet handelen naar de dwang van mijn zoon en dat geeft energie.

Ik heb voor het traject gekozen omdat ik er zelf helemaal doorheen zat. Me geen raad meer wist hoe ik om moest gaan met een zoon met dwang. Ik begreep er niets van. Ik had hulp nodig. Ik trok het niet meer. Mijn verwachting van het VIP-traject was dat ik een situatie thuis kon creëren… Lees meer “Ik weet hoe ik moet handelen naar de dwang van mijn zoon en dat geeft energie.”

Ik was hard aan het werk voor mijn dochter!

Ik heb gekozen voor het VIP traject omdat het mij prettig leek om een hele dag coaching te krijgen en niet verspreid over meerdere data. Het heeft mij geleerd dat ik veel te hard aan het werk was voor mijn dochter terwijl zij dit zelf moest doen. Ik moet leren loslaten.… Lees meer “Ik was hard aan het werk voor mijn dochter!”

Online training

Thea legt feilloos en liefdevol de vinger op de zere plek.

Twee online groepstrainingen april – juni 2021 Gemiddeld cijfer: 8,8

Online groepstraining

Reacties op de online groepstraining januari – maart 2021: Gemiddeld cijfer: 8,7

  • Een fijne en duidelijke opbouw van de training. Goede balans tussen theorie en doen.
  • Het ijsbergmodel vond ik zeer verhelderend! Ik zoog deze informatie binnen en het maakte me veel duidelijk over hoe het nu “werkt”.
  • Vooral de… Lees meer “Online groepstraining”

Workshop

Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren

Workshop dramadriehoek De workshop dramadriehoek en hoe je kan overstappen naar de winnaarsdriehoek was de hele reis vanuit het noorden waard! We hadden zelf wel eens opgemerkt dat de een nogal conflict-vermijdend is en de ander zich soms onbegrepen voelt. Daarom leek het ons goed om eens praktisch met verschillende communicatievormen… Lees meer “Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren”

Anders kijken naar angst

Reacties van de deelnemers op de workshop “Anders kijken naar angst” die ik heb gegeven op 14 november 2019 voor de Nobco in Deventer.
– Super mooie concrete voorbeelden, onderbouwd vanuit theorie en praktijk
– Je bent authentiek en stelt je kwetsbaar op
– Voldoende diepgang in korte… Lees meer “Anders kijken naar angst”

Klik hier voor meer ervaringen

Voor Professionals

Anders kijken naar angst

Reacties van de deelnemers op de workshop “Anders kijken naar angst” die ik heb gegeven op 14 november 2019 voor de Nobco in Deventer.
– Super mooie concrete voorbeelden, onderbouwd vanuit theorie en praktijk
– Je bent authentiek en stelt je kwetsbaar op
– Voldoende diepgang in korte… Lees meer “Anders kijken naar angst”

Training “Anders kijken naar angst”

Ik kan en wil er meteen mee aan de slag! Ik was al geïnspireerd door de workshop die je via de Nobco hebt gegeven over angst. De training “Anders kijken naar angst” is inderdaad een verdieping van de workshop. Wat mij in het bijzonder aansprak was de integratie van verschillende methoden, en een koppeling van… Lees meer “Training “Anders kijken naar angst””

Klik hier voor meer ervaringen

Challenge

Het maakt mij sterker.

Ik heb de challenge als zeer prettig ervaren.
Ik ben momenteel via meerdere wegen aan het werken om mijzelf krachtiger neer te zetten en deze challenge was daarbij een zeer fijne aanvulling. Door de opdrachten word ik bewuster van mijn eigen handelen en kijk op hoe het gaat en wat ik zou kunnen veranderen.Lees meer “Het maakt mij sterker.”

Vrouw, 35 met dominante partner

Daardoor versterk je enorm de zelfregie!

Dank voor  de deelname aan jouw challenge!  Dat was inderdaad een uitdaging. Waar ik voorheen dacht dat meedwangen alleen iets was voor partners/familieleden van mensen met een angst of dwangstoornis ben ik nu  helemaal doordrongen van het feit dat ik als vrouw van een man met een bipolaire stoornis ook behoorlijk goed kan meedwangen. Ik… Lees meer “Daardoor versterk je enorm de zelfregie!”

Vrouw met partner met bipolaire stoornis

Klik hier voor meer ervaringen