Clienten vertellen

Individueel traject

Niet altijd makkelijk, maar wel leerzaam

In de loop van de tijd kregen de angst en dwang van mijn partner, mij, maar ook ons, steeds meer in zijn greep. Ik was op zoek naar kennis hierover… Lees meer “Niet altijd makkelijk, maar wel leerzaam”

Ik mag me schuldig voelen

Waarom heb je gekozen voor een traject bij Thea? Ik heb er voor gekozen omdat Thea mij een gevoel gaf dat ze de dynamiek goed snapt tussen ouders onderling en… Lees meer “Ik mag me schuldig voelen”

Klik hier voor meer ervaringen

Relatiecoaching

We zijn elkaars spiegel en dat is niet altijd leuk

Waarom heb je gekozen voor een traject bij Thea? Een vriendin van mij maakte mij enthousiast over Thea. Met name haar manier van systemisch coachen. Ik heb vervolgens een individueel… Lees meer “We zijn elkaars spiegel en dat is niet altijd leuk”

Ik kan niet voor haar leven

Wij, als ouders, verkeren in een diep verdrietige en zorgelijke situatie met betrekking tot onze jongste dochter van 42 jaar. Wij nemen haar in huis, hopend dat het beter gaat… Lees meer “Ik kan niet voor haar leven”

Groepstraining

Wat een eye opener

Whatsapp groepstraining mei- juni 2023 Fijn om dit in een groep te doen. Betrokkenheid met elkaar en toch in je eigen tempo. De training zit duidelijk in elkaar. De filmpjes… Lees meer “Wat een eye opener”

Whatsapp groepstraining

Whatsapp groepstraining februari 2023 Er is voor mij mega veel veranderd. In plaats van af te wachten of ik toestemming van de ander kreeg om te leven (nooit dus) heb… Lees meer “Whatsapp groepstraining”

VIP-dag

Ik weet hoe ik moet handelen naar de dwang van mijn zoon en dat geeft energie.

Ik heb voor het traject gekozen omdat ik er zelf helemaal doorheen zat. Me geen raad meer wist hoe ik om moest gaan met een zoon met dwang. Ik begreep… Lees meer “Ik weet hoe ik moet handelen naar de dwang van mijn zoon en dat geeft energie.”

Ik was hard aan het werk voor mijn dochter!

Ik heb gekozen voor het VIP traject omdat het mij prettig leek om een hele dag coaching te krijgen en niet verspreid over meerdere data. Het heeft mij geleerd dat… Lees meer “Ik was hard aan het werk voor mijn dochter!”

Voor Professionals

Duidelijke structuur en aandacht voor de diverse persoonlijkheden

Training Boonstra-methode, oktober/november 2021 Waardering: 8,8 Grootste inzicht: Het (basale) inzicht dat het bij jezelf begint als professional en niet bij de naaste. Daarnaast dat ‘voelen’ een grotere rol moet… Lees meer “Duidelijke structuur en aandacht voor de diverse persoonlijkheden”

De Boonstra-methode sluit naadloos aan bij onze visie

Wat is het waardevolle van de training in de Boonstra-methode: Waardering: 9 Duidelijk dat de ijsberg naast het kind heel erg cruciaal is. De inzichten geven de omgeving werkelijk inzicht… Lees meer “De Boonstra-methode sluit naadloos aan bij onze visie”

Klik hier voor meer ervaringen

Workshop

Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren

Workshop dramadriehoek De workshop dramadriehoek en hoe je kan overstappen naar de winnaarsdriehoek was de hele reis vanuit het noorden waard! We hadden zelf wel eens opgemerkt dat de een… Lees meer “Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren”

Anders kijken naar angst

Reacties van de deelnemers op de workshop “Anders kijken naar angst” die ik heb gegeven op 14 november 2019 voor de Nobco in Deventer. – Super mooie concrete voorbeelden, onderbouwd… Lees meer “Anders kijken naar angst”

Klik hier voor meer ervaringen

Boek "Als helpen niet helpt"

Makkelijk leesbaar boek vol herkenning

Dit makkelijk leesbare boek vol herkenning en erkenning als familielid van iemand met dwang, is voor mij tegelijk een eye opener als een troost. Het boek biedt handvatten om zelf… Lees meer “Makkelijk leesbaar boek vol herkenning”

Thea is een topper, en haar boek ook!!

Heel duidelijk, liefdevol maar ook met heldere taal. Als naasten ‘ van ‘heb ik het met veel belangstelling gelezen en misschien denk je in t begin ;” jaja dit gaat… Lees meer “Thea is een topper, en haar boek ook!!”

Klik hier voor meer ervaringen