Clienten vertellen

Individueel traject

We zijn elkaars spiegel en dat is niet altijd leuk

Waarom heb je gekozen voor een traject bij Thea? Een vriendin van mij maakte mij enthousiast over Thea. Met name haar manier van systemisch coachen. Ik heb vervolgens een individueel… Lees meer “We zijn elkaars spiegel en dat is niet altijd leuk”

Hoe langer we helpen, hoe erger de dwang wordt!

Waarom heb je gekozen voor een traject bij Thea? Mijn dochter had een dwangstoornis en in mijn zoektocht naar informatie en hulp heb ik Thea gevonden. In onze kennismakingsgesprek heb ik… Lees meer “Hoe langer we helpen, hoe erger de dwang wordt!”

Klik hier voor meer ervaringen

Relatiecoaching

We zijn elkaars spiegel en dat is niet altijd leuk

Waarom heb je gekozen voor een traject bij Thea? Een vriendin van mij maakte mij enthousiast over Thea. Met name haar manier van systemisch coachen. Ik heb vervolgens een individueel… Lees meer “We zijn elkaars spiegel en dat is niet altijd leuk”

Ik kan niet voor haar leven

Wij, als ouders, verkeren in een diep verdrietige en zorgelijke situatie met betrekking tot onze jongste dochter van 42 jaar. Wij nemen haar in huis, hopend dat het beter gaat… Lees meer “Ik kan niet voor haar leven”

VIP-dag

Ik weet hoe ik moet handelen naar de dwang van mijn zoon en dat geeft energie.

Ik heb voor het traject gekozen omdat ik er zelf helemaal doorheen zat. Me geen raad meer wist hoe ik om moest gaan met een zoon met dwang. Ik begreep… Lees meer “Ik weet hoe ik moet handelen naar de dwang van mijn zoon en dat geeft energie.”

Ik was hard aan het werk voor mijn dochter!

Ik heb gekozen voor het VIP traject omdat het mij prettig leek om een hele dag coaching te krijgen en niet verspreid over meerdere data. Het heeft mij geleerd dat… Lees meer “Ik was hard aan het werk voor mijn dochter!”

Online training

Whatsapp groepstraining

Whatsapp groepstraining februari 2023 Allemaal eye-openers. Ik ben me bewust van de keuzes en ruimtes die ik wel heb. En ik voel meer rust in de dingen waarin ik nu… Lees meer “Whatsapp groepstraining”

Thea geeft geen goed of fout aan

Online groepstraining september – oktober 2021 Gemiddeld cijfer: 8,3 Ik heb veel therapieën gehad, maar dit was compleet nieuw. Helder en duidelijk. Een eyeopener. Goed opgebouwd. De oefeningen geven veel… Lees meer “Thea geeft geen goed of fout aan”

Workshop

Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren

Workshop dramadriehoek De workshop dramadriehoek en hoe je kan overstappen naar de winnaarsdriehoek was de hele reis vanuit het noorden waard! We hadden zelf wel eens opgemerkt dat de een… Lees meer “Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren”

Anders kijken naar angst

Reacties van de deelnemers op de workshop “Anders kijken naar angst” die ik heb gegeven op 14 november 2019 voor de Nobco in Deventer. – Super mooie concrete voorbeelden, onderbouwd… Lees meer “Anders kijken naar angst”

Klik hier voor meer ervaringen

Voor Professionals

Duidelijke structuur en aandacht voor de diverse persoonlijkheden

Training Boonstra-methode, oktober/november 2021 Waardering: 8,8 Grootste inzicht: Het (basale) inzicht dat het bij jezelf begint als professional en niet bij de naaste. Daarnaast dat ‘voelen’ een grotere rol moet… Lees meer “Duidelijke structuur en aandacht voor de diverse persoonlijkheden”

De Boonstra-methode sluit naadloos aan bij onze visie

Wat is het waardevolle van de training in de Boonstra-methode: Waardering: 9 Duidelijk dat de ijsberg naast het kind heel erg cruciaal is. De inzichten geven de omgeving werkelijk inzicht… Lees meer “De Boonstra-methode sluit naadloos aan bij onze visie”

Klik hier voor meer ervaringen

Boek "Als helpen niet helpt"

Makkelijk leesbaar boek vol herkenning

Dit makkelijk leesbare boek vol herkenning en erkenning als familielid van iemand met dwang, is voor mij tegelijk een eye opener als een troost. Het boek biedt handvatten om zelf… Lees meer “Makkelijk leesbaar boek vol herkenning”

Thea is een topper, en haar boek ook!!

Heel duidelijk, liefdevol maar ook met heldere taal. Als naasten ‘ van ‘heb ik het met veel belangstelling gelezen en misschien denk je in t begin ;” jaja dit gaat… Lees meer “Thea is een topper, en haar boek ook!!”

Klik hier voor meer ervaringen