Ervaringen Workshop

Aanrader voor therapeuten die met kinderen en ouders werken

Op 1 maart heb ik een NVPA studiedag bijgewoond van Thea van Bodegraven over het thema ‘De dynamiek tussen ouders en kind bij psychische problematiek’. Een fijn gestructureerde dag waarbij… Lees meer “Aanrader voor therapeuten die met kinderen en ouders werken”

Thea laat je net even anders kijken

“De workshop van Thea over het aangeven van je eigen grens, of eigenlijk over het innemen van ruimte voor jezelf was inspirerend en verbindend. Thea is een fijne trainster die… Lees meer “Thea laat je net even anders kijken”

Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren

Workshop dramadriehoek De workshop dramadriehoek en hoe je kan overstappen naar de winnaarsdriehoek was de hele reis vanuit het noorden waard! We hadden zelf wel eens opgemerkt dat de een… Lees meer “Dramadriehoek: ook ‘nee’ als antwoord leren accepteren”

Anders kijken naar angst

Reacties van de deelnemers op de workshop “Anders kijken naar angst” die ik heb gegeven op 14 november 2019 voor de Nobco in Deventer. – Super mooie concrete voorbeelden, onderbouwd… Lees meer “Anders kijken naar angst”

Jubileumcongres ADF stichting 22 september 2018

Terugkijken naar een mooi jubileumcongres van de Angst, Dwang en Fobie Stichting (ADF stichting) Deze reactie kreeg ik van een client die bij mij een traject heeft gedaan, maar toch graag… Lees meer “Jubileumcongres ADF stichting 22 september 2018”

Workshop “Duidelijk zijn bij angst of dwang in je gezin”

Reacties van de deelnemers aan de workshop “Duidelijk zijn bij angst, dwang of dominant gedrag in je gezin” 8 september 2018. Gemiddeld cijfer: 8,8 – Ik ging om uit te… Lees meer “Workshop “Duidelijk zijn bij angst of dwang in je gezin””

Terugblik op de workshop “Stap uit het drama”

Reacties van de deelnemers op de workshop van 20 januari 2018 – Fijn om een praktisch handvat te hebben om te herkennen wanneer ik weer aan het redden ben –… Lees meer “Terugblik op de workshop “Stap uit het drama””

De sfeer was huiselijk

Het heeft me een stukje hoop opgeleverd, omdat aangegeven is dat de techniek die we hebben geleerd echt werkt. Ik probeer nu meer vanuit die techniek te denken en haakjes… Lees meer “De sfeer was huiselijk”

Marieke (45 jaar)

Er was een gevoel van vertrouwen

De sfeer was goed en open. En hoewel je elkaar niet kent, was er toch een gevoel van vertrouwen in de groep. Het was fijn dat de groep niet groot… Lees meer “Er was een gevoel van vertrouwen”

Ineke (38 jaar)

Jij blijft meer in die nabijheid zitten

Het valt me op dat je het beste uit de mensen naar boven haalt en dat doe je op een bijzondere manier. Ik heb geleerd dat leren niet alleen cognitief… Lees meer “Jij blijft meer in die nabijheid zitten”

Mirjam (42 jaar)

Het heeft me energie gegeven

De sfeer was fijn, warm, vertrouwelijk, nodigde uit om te delen, respect naar elkaar, ik mocht en durfde mezelf te zijn. Deze middag heeft me opgeleverd dat ik bewust ben… Lees meer “Het heeft me energie gegeven”

Verzameling