Ik weet hoe ik moet handelen naar de dwang van mijn zoon en dat geeft energie.

Ik heb voor het traject gekozen omdat ik er zelf helemaal doorheen zat. Me geen raad meer wist hoe ik om moest gaan met een zoon met dwang. Ik begreep er niets van. Ik had hulp nodig. Ik trok het niet meer.

Mijn verwachting van het VIP-traject was dat ik een situatie thuis kon creëren die hanteerbaar was. Dat ik weer redelijk normaal met mijn zoon kon omgaan en verbinding met hem ging voelen. En ik weer energie terug kon krijgen door weer dingen te gaan doen die voor mij zelf goed waren. Ik cijferde me tenslotte telkens weg.

De coaching bij Thea heeft mij opgeleverd dat ik sterker in mijn kracht sta. Mijn grenzen durf aan te geven. Voor mezelf durf te kiezen.

De grootste verandering is dat ik heb geleerd hoe ik zelf beter met de dwang kan omgaan en daardoor mijn zoon ook help. Ik weet beter hoe ik moet handelen. Dit geeft mij meer energie. Ik begrijp hoe dwang werkt.

Ik zou een traject bij Thea aanraden omdat het je zelf helpt om beter in je kracht te staan. Daar help je de ander enorm mee.
De combinatie van de VIP-dag met de Skype-gesprekken vond ik erg prettig, omdat ik maar één keer hoefde te reizen, maar wel regelmatig contact had met Thea om mijn vragen te stellen.

Bianca