Netwerk Boonstra-methode

Voel je vrij contact op te nemen met de therapeut die bij jou past!

Thea van Bodegraven-Boonstra

Oprichter van het netwerk en auteur van 'Als helpen niet helpt'.

De Boonstra-methode is ontstaan uit mijn eigen ervaringen als partner en ouder. Altijd was ik bezig om mijn partner en kind 'beter' te maken. Totdat ik niet meer kon en voor mezelf moest gaan zorgen. Dat bleek de situatie in ons gezin ten positieve te veranderen. Ik ging helpen op een manier die wel hielp.
Hier kun je meer over mij lezen.

 

Desirée Tonino

Als moeder van een depressief/suïcidaal kind weet ik hoe zwaar het is als iemand in je gezin psychische klachten heeft. Je wil niets liever dan dat je kind, partner, broer of zus beter wordt, en daar zet je veel van jezelf voor opzij. Na lange tijd merkte ik dat ik mezelf erin kwijt was geraakt, en begon ik in te zien hoe verstikkend het voor mijn kind was.

Toen ik mezelf meer ruimte gunde, kwam er ook beweging bij mijn zoon. Langzaam vond hij de weg naar boven, en ik vond mezelf weer terug.
Mijn boek 'Einde aan de duisternis'- Als je kind een doodswens heeft - gaat hierover.

Als coach begeleid ik al jaren mensen op weg naar gezonde liefde voor zichzelf, en gezonde liefde in een relatie. Graag help ik jou vanuit mijn kennis en ervaring naar meer balans in je leven, in je gezin en je relatie. Want ik weet hoe het voelt, én hoe mooi het kan zijn.
Website van Desirée

Adelheid Waiboer

In mijn werk als therapeut word ik geïnspireerd door de mens in al zijn facetten en ik wissel diepgang graag af met de ontspanning van humor. Met enthousiasme, nieuwsgierigheid en empathie beoefen ik mijn werk als therapeut waarbij een goed contact tussen mij en client voorop staat.

Ik beschouw coaching en therapie als zelfzorg en gun iedereen het proces van meer zelfinzicht en bewustwording waardoor verandering en groei ontstaan. Je leven wordt er beter en lichter van, iets dat ik iedereen gun. Graag neem ik je mee in dit proces, je bent van harte welkom.
Website van Adelheid

Elly van Buren

Ik ben Elly en al lang bezig met begeleiden van anderen, als coach, trainster, lerares, vriendin, als collega, moeder, EHBO-er, als leidster, manager en opleider.
Ik ben nu persoonlijk coach, na vele jaren van coach- en veranderwerk in (grote overheids-) organisaties. Mijn coachopleiding is 14 jaar geleden gestart, toen ik thuis te maken had met problemen en ik coachen ook goed kon inzetten op mijn werk. De opleidingen hebben mij veranderd en veel gebracht, zoals het leven zelf mij veel heeft geleerd en nog steeds doet. Wat ik heb geleerd pas ik toe in mijn coachtrajecten en andersom.

De mensen die ik coach vinden mij enthousiasmerend, energiek, open en geven mij snel hun vertrouwen. Als coach wil ik je graag begeleiden in het vinden van je zelfbeeld, je zelfvertrouwen en je zelfkracht, waarmee jij weer verder gaat.
Website van Elly

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Deze coaches/therapeuten begeleiden naasten via de Boonstra-methode

De visie achter 'Als helpen niet helpt' die zich vertaalt in de Boonstra-methode blijkt succesvol te zijn. Steeds meer mensen weten mij (Thea) te vinden.
Om mogelijk te maken dat iedereen die dat wil hulp kan krijgen (zonder wachtlijst) is het netwerk van de Boonstra-methode opgericht. Daardoor kun jij kiezen voor de coach of therapeut die bij jou past.

Elke coach of therapeut van het netwerk heeft een gedegen coachopleiding gevolgd en heeft ervaring in het begeleiden van cliënten. Daarnaast heeft elke coach/therapeut in dit netwerk eigen ervaring met GGZ-problematiek in het gezin.

De coaches en therapeuten in het netwerk zijn door mijzelf opgeleid. Zij werken allen zelfstandig.

Door middel van het netwerk sta ik garant voor kwaliteit:

  • goed opgeleide coaches en therapeuten in de visie achter 'Als helpen niet helpt' en  de Boonstra-methode
  • jaarlijkse bijscholing in de Boonstra-methode
  • intervisie en supervisie

Ben je coach/therapeut en heb je belangstelling voor dit netwerk? Voel je vrij en neem contact met mij op. Ik zoek coaches en therapeuten in Nederland en België.
Folder training
Folder netwerk

Netwerk Boonstra-methode

Aangesloten coaches en therapeuten van
het netwerk herken je aan dit logo.