Netwerk Boonstra-methode

Voel je vrij contact op te nemen met de therapeut die bij jou past!

Het team bestaat uit een netwerk van excellente naastencoaches die zijn opgeleid in de Boonstra-methode en de visie achter 'Als helpen niet helpt'.

Thea van Bodegraven-Boonstra

Oprichter van het netwerk en auteur van 'Als helpen niet helpt'.

De Boonstra-methode is ontstaan uit mijn eigen ervaringen als partner en ouder. Altijd was ik bezig om mijn partner en kind 'beter' te maken. Totdat ik niet meer kon en voor mezelf moest gaan zorgen. Dat bleek de situatie in ons gezin ten positieve te veranderen. Ik ging helpen op een manier die wel hielp.
Hier kun je meer over mij lezen.

Chi-Ling Chu

Omgeving Lelystad
 Ik ben Chi-Ling Chu, vitaliteitscoach voor ouders van kinderen die een depressie, angst- of dwangstoornis hebben of op een andere manier psychisch kwetsbaar zijn.

Ik heb zelf te maken gehad met depressie en andere psychische klachten, zowel in familie als persoonlijk,. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om als je kind psychische klachten heeft, hem of haar te (onder)steunen door, als ouder je rol in de situatie te herkennen en je eigen ruimte in te nemen.

Als coach combineer ik de Boonstramethode met lichaamswerk gebaseerd op de Chinese bewegingskunst Qigong en andere coachingstechnieken. Ik leer mensen luisteren naar wat het lichaam, het hart en de geest te vertellen hebben.

Mijn klanten ervaren mijn coaching als open, meelevend, prikkelend en confronterend waar nodig.

Website van Chi-Ling

 

Ageeth Pannekoek

Omgeving Leiden
Assistent trainer
Je kunt Ageeth mailen op pannea67@hotmail.com

Ageeth

 

 

 

 

 


Deze coaches/therapeuten begeleiden naasten via de Boonstra-methode

De visie achter 'Als helpen niet helpt' die zich vertaalt in de Boonstra-methode blijkt succesvol te zijn. Steeds meer mensen weten mij (Thea) te vinden.
Om mogelijk te maken dat iedereen die dat wil hulp kan krijgen (zonder wachtlijst) is het netwerk van de Boonstra-methode opgericht. Daardoor kun jij kiezen voor de coach of therapeut die bij jou past.

Elke coach of therapeut van het netwerk heeft een gedegen coachopleiding gevolgd en heeft ervaring in het begeleiden van cliënten. Daarnaast heeft elke coach/therapeut in dit netwerk eigen ervaring met GGZ-problematiek in het gezin.

De coaches en therapeuten in het netwerk zijn door mijzelf opgeleid. Zij werken allen zelfstandig.

Door middel van het netwerk sta ik garant voor kwaliteit:

  • goed opgeleide coaches en therapeuten in de visie achter 'Als helpen niet helpt' en  de Boonstra-methode
  • jaarlijkse bijscholing in de Boonstra-methode
  • intervisie en supervisie

Ben je coach/therapeut en heb je belangstelling voor dit netwerk? Voel je vrij en neem contact met mij op. Ik zoek coaches en therapeuten in Nederland en België.
Folder training
Folder netwerk

Netwerk Boonstra-methode

Aangesloten coaches en therapeuten van
het netwerk herken je aan dit logo.