Niet altijd makkelijk, maar wel leerzaam

In de loop van de tijd kregen de angst en dwang van mijn partner, mij, maar ook ons, steeds meer in zijn greep. Ik was op zoek naar kennis hierover en naar een therapie of coaching die (wel) baat zou hebben. Na een zoektocht op Internet kwam ik uit bij Thea. En daar herkende ik zoveel. En wat ook fijn was, zij heeft hier persoonlijk ervaring mee.

Ik ben het lange individuele traject aangegaan en daarin heb ik heel veel geleerd over mijzelf en mijn rol in de angst en dwang van mijn partner. Hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, dat alles wat je aandacht geeft groeit (positief en negatief), dat ieder zijn eigen verantwoordelijkheid heeft en dat die verantwoordelijkheid (terug)geven een lastige maar belangrijke stap is, dat het belangrijk is om ‘je aan je eigen afspraken te houden’ en duidelijk te zijn.
De angst en dwang gaan niet weg, en je moet altijd alert blijven, maar het is heel fijn om duidelijke handvatten en inzicht gekregen te hebben!

Thea heeft heel veel kennis op dit gebied, kan goed luisteren, de juiste vragen stellen en observaties doen. Niet altijd makkelijk maar wel leerzaam.

Als jij net als ik op zoek bent naar kennis en coaching op het gebied van angst en dwang bij een partner of kind, dan zou ik je haar zeker aanraden!

Heel veel liefs, Sandra

Sandra volgde het individuele traject ‘Als helpen niet helpt PLUS’.

Laat een reactie achter