Ik begrijp nu wat mijn dwang voor haar betekent

Ik ben aan het relatietraject begonnen op aandringen van mijn vrouw Sandra. Ik heb behoorlijk veel last van angst en dwang. De intensieve therapie die ik een aantal jaar geleden heb gehad, heeft niet veel geholpen. Tussen Sandra en mij draaide alles om mijn dwang en dat is door de begeleiding van Thea veranderd.
Voor het eerst heb ik nu gevoeld wat mijn dwang voor Sandra betekent en dat doet veel met me. Thea heeft met ons stap voor stap een dwangsituatie uitgewerkt en ons geholpen hoe we daar andere keuzes in kunnen maken. Heel praktisch. Het bizarre is dat het werkt. Ik kon mijn dwang doen, maar op een manier waardoor er ook voor mijn vrouw ruimte is. Bij de sessies bij Thea heb ik ervaren dat ik in en uit de dwang kan stappen. Een hele bijzondere ervaring. Vooral omdat ik ook kon zien wat dat met mijn vrouw deed.
In de therapie ging het om mij en mijn dwang. Bij Thea gaat het om ons en de dwang.
Ik ben nu zelfs zover dat ik weer in therapie wil. de angst die ik daarvoor had heeft Thea weggenomen. IK wil veranderen en dat maakt dat de therapie nu anders gaat werken. Samen met Sandra gaat het beter worden!

Sandra en Martijn
Zwolle