Samen... jouw verandering inzetten in samenwerking met de Angst, Dwang en Fobie stichting

Heb jij te maken met een gezinslid met psychische klachten?
Wil je hetzelfde bereiken als in een individueel traject, maar vind je het fijner om dit samen in een kleine groep te doen? Om meer ervaringen uit te wisselen en steun te voelen van mensen die jouw situatie herkennen?

Dan is er de mogelijkheid tot een twee-maanden-traject, bestaande uit:

  • twee zaterdagen training van mij (Thea) van 10.30 tot 16.00 uur volgens de Boonstra-methode
  • gedurende twee maanden een geheime Facebookgroep, waarin je al je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen

Tijdens de twee zaterdagen gaan we in een kleine groep aan het werk volgens de Boonstra-methode. Hiermee krijg je inzicht in wat vermijden en meedwangen betekent, hoe het patroon van emotionele chantage werkt, op welke manier jij (on)duidelijk bent en je grenzen (niet) aangeeft.

Inzicht hebben is fijn, maar belangrijker is om er iets mee te doen. Door de Boonstra-methode kun je uit het patroon van vermijden en meedwangen stappen, word je duidelijker en leer je je grenzen aangeven. Alles in kleine stapjes èn in liefde en zorgvuldigheid, voor jezelf en voor je gezin.

De Facebookgroep is de plek om steun te vragen en te geven, positieve ervaringen te delen en je teleurstellingen te uiten, al je vragen te stellen. Jullie mogen op elkaar reageren en natuurlijk krijg je antwoorden van mij, maar ook vragen!

Praktische informatie:

  • minimaal 6, maximaal 10 deelnemers
  • Voor startdata kijk hier
  • Inclusief hapjes/drankjes/lunch op de twee zaterdagen
  • In Driebergen (kantoor ADF stichting)
  • Kosten €350, voor donateurs van de ADF stichting €300
  • Als je niet op Facebook zit, kun je een profiel aanmaken dat je verder niet gebruikt. Het is een geheime groep,  niemand kan zien dat jij daar in zit en niemand kan lezen wat daar geplaatst wordt. Mensen kunnen alleen via mij in de Facebookgroep komen.
  • Vergoeding is vaak (gedeeltelijk) mogelijk via je eigen werkgever.

Heb je belangstelling en wil je meer informatie? Neem rustig contact met mij op.  Of bel mij op 06 81941059. Samen kunnen we bespreken of deze training voor jou passend is.

Samen ......jouw verandering inzetten?