Thea weet precies hoe angst zich tussen ons in wurmt

Mijn man heeft een gegeneraliseerde angststoornis, die door de coronacrisis ruim een half jaar flink opspeelde toen ik contact zocht met Thea. Mijn begrip en geduld waren aan het opraken en ik worstelde met de vraag: hoe blijf je in contact met elkaar, ondanks de angst, waardoor hij zich soms terugtrekt, letterlijk en figuurlijk. Gewone relatietherapie leek me niet passend, omdat hier geen sprake was van ‘gewone relatieproblemen’.

Je merkt aan Thea meteen dat ze precies weet hoe angst werkt en dat vond ik een enorme meerwaarde. Ze leerde ons over de dynamiek tussen ons beiden, maar ook hoe de angst zich daartussen probeert te wurmen en hoe we kunnen zorgen dat dat niet ten koste gaat van onze liefde voor elkaar.

Ook de individuele sessie met haar vond mijn man ontzettend verhelderend en absoluut de rit naar Alphen aan de Rijn waard. Hoewel ik het livecontact ook nog steeds prettiger vind dan online, is het me 100% meegevallen hoeveel je online ook kunt bereiken. We voelen ons nu veel beter toegerust voor het omgaan met de angst. Dat gun ik iedereen in dezelfde situatie.

Femke

Laat een reactie achter