Ik herken heel veel

Voor mij levert deze groep op dat ik in mijn eigen tijd en tempo kan lezen en werken aan de opdrachten. Ik herken heel veel en omdat anderen reageren op opdrachten maakt dat dat ik mij verplicht voel ook de opdracht te doen. Wat juist goed is anders zou ik het laten liggen en dan heb ik die ervaring niet gehad terwijl dit juist goed is, ondanks dat het confronterend kan zijn.
Wat ik jammer vind is dat er veel gedeeld kan worden in de groep, maar dat ik het werkelijke live contact wel mis. Ik weet dat je zo nu en dan een workshop geeft maar dat is vaak op momenten dat ik niet kan en ik vind het reizen op dit moment te vermoeiend naast het volgen van een workshop. Helaas.

Het levert mij op dat ik bewust aan de slag moet met mijzelf. Na denken over situaties en mijn gevoelens. Bewust worden wat ik doe en met welke reden ik dat, tot nu toe, zo doe. Dat ik besef dat ik dingen uit gewoonte doe en dit eigenlijk niet goed is voor mij. Dit mag ik gaan voelen.

Doordat je veel informatie geeft vanuit je eigen ervaring zijn de opdrachten heel goed te begrijpen.
De opdrachten kunnen veel in mij los maken. Soms kan ik de opdracht ook niet direct maken/doen op het moment dat ik de opdracht gelezen heb. Het is dan fijn dan ik het terug kan lezen of luisteren en de opdracht kan uitvoeren op het moment dat voor mij het juiste moment is.

De Facebook Live maakt het tastbaarder dan alleen geschreven tekst. Fijn om je zo nu en dan toch even te zien al is het op mijn computer.