Daardoor versterk je enorm de zelfregie!

Dank voor  de deelname aan jouw challenge!  Dat was inderdaad een uitdaging. Waar ik voorheen dacht dat meedwangen alleen iets was voor partners/familieleden van mensen met een angst of dwangstoornis ben ik nu  helemaal doordrongen van het feit dat ik als vrouw van een man met een bipolaire stoornis ook behoorlijk goed kan meedwangen.

Ik vind je challenge een mooie,  liefdevol confronterende manier om mensen aan het denken te zetten. Niet alleen over hoe goed je zelf bent  in het in stand houden van patronen, maar ook met de  stimulans om te onderzoeken welke ruimte er in jezelf is om het misschien anders te gaan doen.  Het fijne daarvan vind ik ook dat jij als coach de bal legt bij jouw coachees en dat er eigenlijk geen goed of fout is, behalve dan het geweten van de coachee. Daardoor versterk je ook enorm de zelfregie!

Wat ik ook mooi vind in je aanpak is de nazorg. Inhoudelijk fijn dat mensen ervoor kunnen kiezen om zich op dit pad verder door jou te laten begeleiden. Door ons telefoongesprek, jouw vlogjes en opdrachten krijgen deelnemers (ik dus ook) denk ik een prima beeld van hoe je bent en hoe je werkt. Dat is positief en vertrouwenwekkend!

Als deelnemer vond ik het best confronterend om al mijn belemmerende overtuigingen uitgebreid te moeten opschrijven, te prioriteren etc. Ook ik heb meer belemmerende overtuigingen dan ik zelf dacht en ook ik voelde me door jouw aanpak echt uitgenodigd om daar es kritisch naar te kijken. Die 5 simpele werkwoorden (nou ja simpel 😉 ) helpen daar echt heel goed bij.  Door je ‘huiswerk’opdrachten ontstaat er eigenlijk onbewust al beweging en behoefte om het anders te gaan doen, in ieder geval wel bij mij. Dus dankjewel daarvoor.