Ervaringen Facebookgroep

Ik herken heel veel

Voor mij levert deze groep op dat ik in mijn eigen tijd en tempo kan lezen en werken aan de opdrachten. Ik herken heel veel en omdat anderen reageren op opdrachten maakt dat dat ik mij verplicht voel ook de opdracht te doen. Wat juist goed is anders zou ik het laten liggen en dan… Lees meer “Ik herken heel veel”

Vrouw

Er is veel openheid.

Ik vind het fijn dat ik met deze Facebookgroep in aanraking ben gekomen. Het voelt zeker als een veilige plek, met name ook omdat het een geheime groep is. Er is veel openheid. De info die er gegeven wordt, vind ik erg goed. En ook de opdrachten spreken me aan, met name het praktische karakter… Lees meer “Er is veel openheid.”

Vrouw (56 jaar)

De Facebookgroep sluit mooi aan op het individuele traject.

De Facebookgroep sluit voor mij mooi aan op het individuele traject bij jou. Sommige oefeningen die we gedaan hebben, komen via de groep op Facebook weer terug en daardoor beklijven ze ook beter. Ook is het prettig om ervaringen van andere mensen te lezen, omdat het zo ontzettend fijn is te weten dat je niet… Lees meer “De Facebookgroep sluit mooi aan op het individuele traject.”

Vrouw (48 jaar)

Het geeft me steun.

Ik was sterk op zoek naar herkenning en erkenning. Waar kan ik als partner terecht met mijn vragen en mijn stuk waar ik tegen aan loop. Bij de FB groep zag ik direct dat ik niet de enige ben die vast zit in de dwang van de ander. Er met een buitenstaander over praten is… Lees meer “Het geeft me steun.”

Vrouw