Ervaringen Challenge

Het maakt mij sterker.

Ik heb de challenge als zeer prettig ervaren. Ik ben momenteel via meerdere wegen aan het werken om mijzelf krachtiger neer te zetten en deze challenge was daarbij een zeer fijne aanvulling. Door de opdrachten word ik bewuster van mijn eigen handelen en kijk op hoe het gaat en wat ik zou kunnen veranderen. Het… Lees meer “Het maakt mij sterker.”

Vrouw, 35 met dominante partner

Daardoor versterk je enorm de zelfregie!

Dank voor  de deelname aan jouw challenge!  Dat was inderdaad een uitdaging. Waar ik voorheen dacht dat meedwangen alleen iets was voor partners/familieleden van mensen met een angst of dwangstoornis ben ik nu  helemaal doordrongen van het feit dat ik als vrouw van een man met een bipolaire stoornis ook behoorlijk goed kan meedwangen. Ik… Lees meer “Daardoor versterk je enorm de zelfregie!”

Vrouw met partner met bipolaire stoornis

Ik zie de leidraad die je uitzet.

Ja, Thea, ik zie de leidraad die je uitzet. Ik heb langs die leidraad gelopen en ondertussen gekeken naar mijn situatie. En die situatie weer eens gisterenavond uitgeschreven. Een nachtje slapen. Opnieuw lezen, wat ik schreef. En ja, weet je wat ik dan zie? Ik zie het dwangpatroon van mijn echtgenoot ! Verademing om dat patroon… Lees meer “Ik zie de leidraad die je uitzet.”

Maaike (58 jaar)

Je hebt me in beweging gezet.

De workshop in Amersfoort heeft me geraakt. Ik werd opnieuw wakker geschud……”word bewust van elk moment, én dat wat je aandacht geeft groeit….” Wat denk ik, wat voel ik, wat doe ik? Ik heb deze week het boek uit gelezen van “focus op familie”. Ik heb jou  opdrachten gelezen maar de opdrachten  niet echt uitgewerkt.… Lees meer “Je hebt me in beweging gezet.”

Elle (38 jaar)

Dank je voor de mogelijkheid

Ik wist niet goed wat ik ervan zou moeten verwachten, maar ik heb het als goed en plezierig ervaren. De opdrachten waren duidelijk. En de filmpjes een goede aanvulling. Jouw eigen ervaringen en voorbeelden maken het concreet. En dat jij met dezelfde dingen hebt lopen worstelen geeft houvast en moed. Erg verhelderend vind ik het… Lees meer “Dank je voor de mogelijkheid”

Helma

Bedankt voor de challenge

Maar nu is het wel tijd om jóu heel erg te bedanken voor de challenges! Deze reeks was echt een groot cadeau! Ik ben er heel blij mee en heb er veel aan.  Er zijn weer sprankjes hoop. Het werkte stimulerend, opwekkend en het gaf een gevoel dat ik er niet alleen voor sta. Ik… Lees meer “Bedankt voor de challenge”

Annie (73 jaar)

Ik ben absoluut gegroeid

Was leuk om mee te doen ! Was herkenbaar voor mij dankzij de dingen die ik geleerd heb van jou tijdens het traject dat ik bij je volgde. Ben me er nogmaals bewust van geworden dat het een blijvend leerproces voor mij is. Ik ben absoluut gegroeid en mijn valkuilen ken ik nu. De term… Lees meer “Ik ben absoluut gegroeid”

Vrouw