Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Van WAT je moet doen naar HOE je het kunt doen’

24 mei @ 14:00 - 16:30

€25,

Op 24 mei van 14.00 – 16.30 uur geef ik een workshop bij Stichting Kompassie in Den Haag.

Deze workshop is voor naasten met een dierbare met psychische klachten of een GGZ-diagnose. Je weet precies hoe het met hem/haar gaat, maar hoe gaat het met jou?

Veel naasten staan continu ‘aan’. Liefde heeft plaats gemaakt voor machteloosheid en frustratie. Je probeert ervoor te zorgen dat de spanning niet te hoog oploopt bij de ander en hebt al van alles geprobeerd om hem ‘beter’ te maken. Alle tips en adviezen heb je toegepast, maar het lukt niet en het wordt uiteindelijk alleen maar erger in plaats van beter. Jij gaat je steeds meer aanpassen en bent aan het verdwijnen. Pas als het beter gaat met je naaste, gaat het beter met jou.

Hoeveel tips en adviezen heb je gehad die voor een ander zo logisch lijken, maar bij jou niet uitvoerbaar zijn? Omdat er niemand met je meekijkt HOE je het moet doen?
Tijdens deze workshop ga je daarmee aan de slag!

Je kiest een tip of advies waar je ergens wel in gelooft en waarvan je graag zou willen dat het nu wel gaat lukken. Via het stappenplan van de Boonstra-methode ga je dit advies onderzoeken en ombuigen naar een manier die bij jou past.

Let op! Het gaat om hoe jij iets gaat veranderen, niet hoe je zorgt dat je dierbare gaat veranderen.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus aanmelden is noodzakelijk. Meld je hier aan of stuur een e-mail naar mantelzorg@kompassie.nl.

Zie ik je op 24 mei?

 

Locatie

Kompassie
Laan 20
Den Haag, 2512 GN Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Kompassie
E-mail
mantelzorg@kompassie.nl
Bekijk de site van Organisator