Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Hoe stap je uit de dramadriehoek?

20/01/2018 @ 13:30 - 17:00

€95

Stap uit de dramadriehoek!

Als je een gezinslid hebt met psychische klachten heb je veel te maken met angstig, dwangmatig of dominant gedrag van de ander. Grote kans dat jij veel in de dramadriehoek wordt betrokken.

De dramadriehoek is een manier van communiceren en omgaan met elkaar. Je bent een redder, je voelt je slachtoffer of je gaat (al of niet hardop) klagen. Deze manier van omgaan met elkaar voelt vaak niet goed, maar je weet niet hoe je eruit moet komen. Zeker bij angstig, dwangmatig of dominant gedrag van de ander, zit je waarschijnlijk veel in de rol van redder, om daarna de schuld te krijgen dat je het niet goed hebt gedaan. Terwijl je het goed bedoelde.

Er is een eenvoudige manier om dit te herkennen. Èn er zijn praktische tools om hieruit te stappen. Dan hoef jij je geen slachtoffer meer te voelen. En kun je stoppen met redden en klagen.

In deze workshop leer je de dramadriehoek te herkennen. En je  krijgt praktische tools waarmee we gaan oefenen, zodat je dit direct thuis in de praktijk kunt gaan brengen.

Niet tégen de ander, wel vóór jezelf.

Schrijf je nu in voor de workshop

* verplicht

 


 


Gegevens

Datum:
20/01/2018
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€95
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Wijkcentrum Swaenswijk
Raadhuisstraat 84
Alphen a/d Rijn, 2406 AH
Telefoon
06 - 81941059
Bekijk de site van Locatie