Hoe je los kunt komen van de angst- of dwangstoornis van je kind

Ruimte maken voor jezelf als je iemand in je gezin hebt die last heeft van angst of dwang. Hoe doe je dat precies? In dit artikel neem ik je mee in het verhaal van Karin.

Karin reageert nadat ze mijn nieuwsbrief heeft gelezen. Drie maanden eerder had ze bij mij de workshop gevolgd ‘Hoe blijf ik bij mijzelf  als er angst of dwang in mijn gezin voorkomt?’. Haar dochter Petra heeft een heftige angst- en dwangstoornis (OCD). Ze vertelt me dat ze een fijne middag heeft gehad, maar niet veel nieuws heeft geleerd. Ze komt liever voor een persoonlijke sessie naar mij.

Wil je lezen wat er verder gebeurde? Lees het volledige artikel op Vrouw & Passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *