Collegiaal consult

Je bent arts, praktijkondersteuner, psycholoog, therapeut of coach en je hebt een patiënt/cliënt die als naaste te maken heeft met een gezinslid met een GGZ-diagnose. De interventies die je tot nu toe hebt ingezet, hebben niet het resultaat gehad dat jij en je patiënt/cliënt voor ogen hadden.

Vanuit mijn expertise (begeleiden van naasten van psychische klachten of GGZ-diagnose) kan ik met je meekijken en advies geven vanuit de Boonstra-methode.
Inzicht in de patronen die ontstaan zijn hierbij het uitgangspunt (emotionele chantage, meedwangen, vermijden en het reageren uit angst voor de reactie van de naaste)

  • Vooraf geef je informatie aan de hand van vragen die ik je tijdens een telefonisch gesprek stel. Privacy is gewaarborgd.
  • Skype-gesprek van 30 minuten waarin ik je advies geef hoe jij met deze betreffende cliënt kunt werken rondom het thema angst en dwang in het gezin.
  • Verslag per mail

Hoewel mijn meedenken toegespitst is op de casus die jij inbrengt, geef ik je inzichten die je kunt toepassen in andere cliëntsituaties.

Kosten per consult €150 excl BTW

Neem vrijblijvend contact met mij op om te overleggen of jouw casus geschikt is voor een collegiaal consult bij mij.

Lees hier de ervaring van Sander met het collegiaal consult.