Boonstra methode voor cliënten

Info voor cliënten

Wat is de Boonstra Methode?

Boonstra methode voor cliënten

Info voor coaches en therapeuten

Wil je de Boonstra-methode gaan toepassen?

Ik krijg de kans om op mijn eigen manier dingen te veranderen.

Lange tijd heb ik rondgekeken naar hulp voor mij. Maar ik vond niet iets waarvan ik dacht dat het echt zou helpen. De problemen bij angst/ dwang zijn heel specifiek… Lees meer “Ik krijg de kans om op mijn eigen manier dingen te veranderen.”

Annette, man heeft waarschijnlijk PTSS

Klik hier voor meer ervaringen.

Voor mij een leerzame en goede training

Een fijne trainer die met passie, toewijding en professionaliteit haar vak verstaat en uitoefent. Met deze methodiek leer je de cliënt bewust te worden in welke patronen men onbewust is meegegroeid en wat voor een… Lees meer “Voor mij een leerzame en goede training”

Laura Verhoog

Klik hier voor meer ervaringen.