Boonstra methode voor cliënten

Info voor cliënten

Wat is de Boonstra Methode?

Boonstra methode voor cliënten

Info voor coaches en therapeuten

Wil je de Boonstra-methode gaan toepassen?

Ik krijg de kans om op mijn eigen manier dingen te veranderen.

Lange tijd heb ik rondgekeken naar hulp voor mij. Maar ik vond niet iets waarvan ik dacht dat het echt zou helpen. De problemen bij angst/ dwang zijn heel specifiek en algemene adviezen werken vaak averechts is mijn ervaring. Wat ik over jouw methode gelezen heb in combinatie met je ervaringsdeskundigheid gaf mij het gevoel… Lees meer “Ik krijg de kans om op mijn eigen manier dingen te veranderen.”

Annette, man heeft waarschijnlijk PTSS

Klik hier voor meer ervaringen.

Voor mij een leerzame en goede training

Een fijne trainer die met passie, toewijding en professionaliteit haar vak verstaat en uitoefent. Met deze methodiek leer je de cliënt bewust te worden in welke patronen men onbewust is meegegroeid en wat voor een impact dit op hun eigen leven heeft. Daarnaast leert de methodiek hoe uit deze patronen te stappen om weer regie op het eigen leven van de cliënt… Lees meer “Voor mij een leerzame en goede training”

Laura Verhoog

Klik hier voor meer ervaringen.