Boonstra methode clienten

Info voor cliënten

Wat is de Boonstra Methode?

Wil jij weten hoe de Boonstra-methode
jou kan helpen?

 

meer informatie

Ik krijg de kans om op mijn eigen manier dingen te veranderen.

Lange tijd heb ik rondgekeken naar hulp voor mij. Maar ik vond niet iets waarvan ik dacht dat het echt zou helpen. De problemen bij angst/ dwang zijn heel specifiek en algemene adviezen werken vaak averechts is mijn ervaring. Wat ik over jouw methode gelezen heb in combinatie met je ervaringsdeskundigheid gaf mij het gevoel… Lees meer “Ik krijg de kans om op mijn eigen manier dingen te veranderen.”

Annette, man heeft waarschijnlijk PTSS

Klik hier voor meer ervaringen.

boonstra methode coaches

Info voor coaches en therapeuten

2-daagse verdieping voor professionals Anders kijken naar angst

Wil je de Boonstra-methode gaan toepassen?

Info over de training in de Boonstra-methode
en het netwerk voor coaches en therapeuten

meer informatie

Voor mij een leerzame en goede training

Een fijne trainer die met passie, toewijding en professionaliteit haar vak verstaat en uitoefent. Met deze methodiek leer je de cliënt bewust te worden in welke patronen men onbewust is meegegroeid en wat voor een impact dit op hun eigen leven heeft. Daarnaast leert de methodiek hoe uit deze patronen te stappen om weer regie op het eigen leven van de cliënt… Lees meer “Voor mij een leerzame en goede training”

Laura Verhoog

Klik hier voor meer ervaringen.